Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δημήτρης Κατσαδούρος: "Υπάρχει αβεβαιότητα στο ποδόσφαιρο"

Στην Αναγέννηση Άρτας πήρε μεταγραφή πήρε από λίγες εβδομάδες ο Ευρυτάνας μέσος Τζίμης Κατσαδούρος και μιλάει στα “Ευρυτανικά Νέα” για τον νέο σταθμό της καριέρας του και όχι μόνο.

katsa-1

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κατσαδούρου στα “Ευρυτανικά Νέα.

Δημήτρη, ο νέος σταθμός στην καριέρα σου είναι η Αναγέννηση Άρτας. Τι κλίμα συνάντησες;
Η αλλαγή ομάδας στα μέσα της χρονιάς είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Επέλεξα την Αναγέννηση Άρτας, γιατί είναι ένας ιστορικός σύλλογος και γνώριζα εκ των προτέρων πως το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα ήταν καλό.Έχοντας αγωνιστεί σε πολλούς συλλόγους και ξέροντας τον όμιλο, που συμμετέχει η ομάδα μου μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα στις τρέχουσες συνθήκες.

Τι συνέβη και αναγκάστηκες να αποχώρησες από τον Εθνικό Φιλιππιάδας; Οικονομικοί οι λόγοι, από ότι ξέρω...
Τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όμως, για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές που μετακινούμαστε σε άλλες πόλεις για να αγωνιστούμε σε κάποια ομάδα, είναι αδύνατο να παραμένουμε χωρίς την ανάλογη βοήθεια από τον σύλλογο.

Ποια είναι τα στοιχεία, που σε χαρακτηρίζουν ως ποδοσφαιριστή;
Θεωρώ πως τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι ένας συνδυασμός εργατικότητας, σκληρής δουλειάς και εμπειρίας. Επίσης, προσπαθώ πάντα να ακολουθώ τις οδηγίες του εκάστοτε προπονητή με σκοπό το καλό και φυσικά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά.

katsa-6

Ποιο είναι το μέλλον σου ποδοσφαιρικά;
Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος και θα εξετάσω τις προτάσεις που θα έχω το καλοκαίρι. Προς το παρόν, προέχει η πορεία της Αναγέννησης.

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι ποδοσφαιριστής σήμερα σε αυτές τις κατηγορίες (Football League και Football League 2,) που έχεις αγωνιστεί και εσύ;
Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα, ακόμη και σε υψηλότερες κατηγορίες από την δική μου. Δεν θα μπορούσε το ποδόσφαιρο να μείνει ανεπηρέαστο από την κρίση που βιώνουμε. Αγαπάμε τον αθλητισμό και γι' αυτό συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε!!

Δημήτρης Κατσαδούρος
Ο Ευρυτάνας μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1989 (26 ετών) και είναι -όπως αναφέραμε-  από τις αρχές του νέου έτους ποδοσφαιριστής  της Αναγέννησης Άρτας. Μέχρι τον Δεκέμβριο  ήταν μέλος του Εθνικού Φιλιππιάδας, με τον οποίο αγωνίστηκε σε οκτώ (8) αγώνες πρωταθλήματος και έναν (1) κυπέλλου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΠΟΚ, τη Λαμία, τη Ζάκυνθο, τον Θρασύβουλο, τη Λαμία και τον Αχιλλέα Δομοκού.
katsa-1

katsa-4

katsa-2

katsa-8

katsa-9