Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κώστας Μπούρας: Κατάλαβα αμέσως τι είχε συμβεί

Ο Κώστας Μπούρας την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα Ποταμιά - ΑΠΟΚ και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς μετά από διεκδίκηση της μπάλας το πόδι προσγειώθηκε απότομα στο έδαφος.
mpoiuras
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπούρα στα “Ευρυτανικά Νέα”

Κώστα, περιέγραψέ μας τη στιγμή του τραυματισμού σου. Τι θυμάσαι;

Απ' ότι θυμάμαι ήταν σε μια διεκδίκηση στον αέρα έξω από την περιοχή του ΑΠΟΚ, (αν δεν κάνω λάθος με τον Ξαγάρα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος), “τζαρτζαριστήκαμε” στον αέρα και στο πέσιμο στραβοπάτησα άσχημα. Αμέσως, κατάλαβα οτι είχε σπάσει το πόδι μου και υπέφερα για αρκετή ώρα από τους πόνους.

Τι θυμάσαι στη συνέχεια;
Θυμάμαι ότι ήρθε ο προπονητής μου Δημήτρης Τσιγαρίδας μαζί με τον προπονητή του ΑΠΟΚ Λάκη Αναστασόπουλο και προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν. 
Μετά, με τη βοήθεια αρκετών ποδοσφαιριστών και φίλων μου μπήκα στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, όπου με ακολούθησαν ο αδερφός Γιώργος, ο πατέρας μου και ο γιατρός αγώνα.
potaBEL-2
Όταν έπεσες στο έδαφος και χτύπησες ποιες ηταν οι πρώτες σκέψεις που έκανες;
Βασικά, εκείνη την στιγμή με τόσο πόνο που νιώθεις δεν νομίζω ότι μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο.

Υπήρχε ενδιαφέρον από τον κόσμο του Καρπενησίου (φίλους και γνωστούς) για την πορεία της υγείας σου;
Ναι, πράγματι! Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους και γνωστούς και ειδικά απο άτομα που βρίσκονται στον χώρο του αθλητισμού και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση που μού έδειξαν.

potavel-3

Κώστα, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τραυματίζεσαι. Σωστά;
Όντως! Έχω τραυματιστεί δυστυχώς άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Η μία  από αυτές ήταν στο γήπεδο της Φραγκίστας, όπου είχα πάθει εξάρθρωση στον ώμο   ενώ στην άλλη, είχα υποστεί κάταγμα σχεδόν στον ίδιο σημείο, αλλα όχι τόσο σοβαρά όπως τώρα.

Όλα πήγαν καλά μετά την επέμβαση. Ποιες ήταν συμβουλές του γιατρού για την συνέχεια;
Ευτυχώς, η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Οι συμβουλές του γιατρού ήταν πολύ συγκεκριμένες: για δυόμιση μήνες δεν θα πατήσω καθόλου το πόδι. Επιπλέον, θα υποβληθώ σε νέα επέμβαση όταν βγάλω τον γύψο που μου έχει τοποθετηθεί, ώστε να αφαιρεθεί μια από τις πέντε (!) βίδες που έβαλαν.

Κώστα, σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες. Σου ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και σιδερένιος.
Εγώ σάς ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν.


 Ο Κώστας Μπούρας γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1989 (25 ετών) και έχει φορέσει τις φανέλες του Μικρού Χωριού και της Ποταμιάς. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας, αλλά και ως επιθετικός!