Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Ναι στην Ευρώπη», από την τοπική αυτοδιοίκηση της Ευρυτανίας - Τασιός, Σουλιώτης και Μπαμπαλής παίρνουν θέση

Συντριπτική θέση υπέρ του "ΝΑΙ", εκφράζουν οι πολιτικοί της Ευρυτανίας. Τόσο ο πρώην βουλευτής του νομού και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας και οι δήμαρχοι του νομού, Αγράφων και Καρπενησίου, τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ και παροτρύνουν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή υπέρ του ΝΑΙ. "Η Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη", τονίζουν.

kolaz-souliotis-mpampalis-tasios

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, Δήμαρχος Καρπενησίου

Να αναλογιστούμε το μέλλον της χώρας

Aγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αυτή την Κυριακή καλούμαστε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλογιστούμε την ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνουμε να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας μας.

Η Ελλάδα διέγραψε τη δημοκρατική της πορεία εντός της Ευρώπης και εντός της Ευρώπης μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. Μακριά από διχασμούς και ακρότητες, σας καλώ όλους πέρα και έξω από τα κόμματα, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, με σύνεση και αποφασιστικότητα να μην διακινδυνεύσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία.

Σήμερα στο Δήμο μας είναι σε εξέλιξη έργα ύψους πάνω από 10.000.000 ευρώ συγχρηματοδοτούμενα από Ευρωπαϊκούς πόρους. Ταυτόχρονα εργαζόμαστε για ενίσχυση κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου με στόχο την άρση των ανισοτήτων και την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το διακύβευμα της 5ης Ιουλίου είναι τεράστιο με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι στάση ιστορικής ευθύνης η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.

Με αυτές τις σκέψεις λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΝΑΙ στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση

Νίκος Σουλιώτης

Δήμαρχος Καρπενησίου

 

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΣ Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας

Στηρίζουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της Ευρυτανίας

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής το μήνυμα του Ευρυτανικού λαού πρέπει να είναι ξεκάθαρο και δυνατό. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη προοπτική και την ευημερία της Ευρυτανίας μας. Στο δημοψήφισμα της Κυριακής ως Περιφερειακή αρχή λέμε «ΝΑΙ» στην Ελλάδα, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη. Το μέλλον της περιοχής μας πρέπει να είναι ξεκάθαρο για όλους του Ευρυτάνες ότι μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μέσω της πολιτικής σταθερότητας και της αναπτυξιακής πορείας που προσφέρει η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης

Ευρυτανίας

Αριστείδης Τασιός


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, Δήμαρχος Αγράφων

Ναι στην Ευρώπη

«Ο δήμος Αγράφων συμφωνεί με το ψήφισμα της ΚΕΔΕ, και είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Για μας δεν υπάρχει δίλλημα. Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.