Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Ψηλότερα ο πήχης την επόμενη χρονιά», υπόσχονται οι διοργανωτές του "Karpenisi Soccer Cup"

Το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Karpenisi Soccer Cup 2015», διεξήχθη και  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διάστημα 24 - 27 Ιουλίου 2015.

tourna

Πάνω από 700 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες και δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο κλίμα το οποίο απόλαυσαν και οι θεατές που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Καρπενησίου και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλα τα παιχνίδια. Τις τοποθετήσεις τους και τις απόψεις σχετικά με την επιτυχημένη διοργάνωση εξέφρασαν στα “Ευρυρυτανικά Νέα” τόσο οι διοργανωτές του τουρνουά ποδοσφαίρου οι κ. Mητρογιάννης, Κωστής και ο Ζαχαράκης.

Υπεύθυνοι Bocasport
Οι διοργανωτές της συγκεκριμένης διοργάνωσης εξέδωσαν δελτίο στο οποίο εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλες τις πλευρές. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά, όλους τους προπονητές και τα παιδιά που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας, αλλά και όλους εσάς που ήρθατε, μάς επισκεφθήκατε, μάς γνωρίσατε και μάς τιμήσατε με την παρουσία σας. Ήταν πολύτιμη η παρουσία όλων για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση. 
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου κ. Κλεομένη Λάππα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας κ. Βασίλη Φακίτσα, οι οποίοι μάς τίμησαν με την παρουσία τους και συζήτησαν μαζί μας για τα δρώμενα της διοργάνωσης. Δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί το τουρνουά χωρίς τους χορηγούς μας και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν να έχουμε όλα τα πράγματα που χρειάστηκαν για να μείνουν όλοι οι φιλοξενούμενοί μας ικανοποιημένοι αλλά και να ανεβάσουν τον πήχη του τουρνουά ψηλότερα».

Οι Υπεύθυνοι Διοργάνωσης (με τη σειρά, από αριστερά, όπως εμφανίζονται στην φωτογραφία)
Ζαχαράκης Κωνσταντίνος - Mητρογιάννης Δημήτρης - Κωστής Νικόλαος.