Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δημήτρης Στάμου: «Να πάμε τον Ηρακλή ψηλά...»

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι τους στόχους της ομάδας του Ηρακλή και την φετινή χρονιά που βρίσκει τον σύλλογο στη Super League μίλησε ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Στάμου (σκόρερ της ομάδας του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό-26/7)

stamou-1

φωτογραφία: bluenews.gr

Αρχικά ο παίκτης της ομάδας αναφέρθηκε στον περσινό και σχετικά πρόσφατο τραυματισμό του, τονίζοντας: «Σίγουρα δούλεψα μετά τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω υγιής και νιώθω 100% έτοιμος πλέον. Πρώτα από όλα να έχουμε την υγεία μας».

Για τους στόχους του Ηρακλή, ανέφερε: «Όλα είναι στα πόδια μας για να πάμε τον Ηρακλή πολύ ψηλά. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε πολύ ψηλά, δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Είμαστε ομάδα Σούπερ Λιγκ και το δείξαμε από πέρσι αυτό. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο τη φετινή σεζόν».

Για τη φετινή ομάδα και τη δουλειά στο Καρπενήσι, ο Στάμου τόνισε: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό που είμαστε η ίδια ομάδα από πέρσι μαζί με τις έξι νέες προσθήκες. Υπάρχει ανταγωνισμός και στη δική μου θέση, αυτό είναι θετικό. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Υπάρχει κούραση, προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Περιμένουμε τα φιλικά για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

Για τον ίδιο και την επέκταση του συμβολαίου του, δήλωσε: «Το ίδιο πράγμα είναι για μένα, είτε παίζω στην άμυνα είτε στο κέντρο. Όταν παίζω στα στόπερ έχω μια αυτοπεποίθηση με τη μπάλα να ξεκινά το παιχνίδι με τη μπάλα. Είμαι χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου για τα επόμενα τρία χρόνια, είναι δικαίωση για μένα, είναι πολύ θετικό που μένουμε όλοι μαζί στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξαναπαίξω με Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, ήμουν ο τελευταίος στην ομάδα από το ρόστερ που έπαιξε στην πρώτη εθνική. Το περιμένουμε να είναι γιορτή το πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο».

Για την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στην ομάδα σχολίασε: «Από μικροί είμαστε μαζί με τον Απόστολο στον Ηρακλή, σίγουρα χάρηκα που τα δικά μας παιδιά επιστρέφουν στον Ηρακλή».