Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Μοναδικό το περιβάλλον στην Ευρυτανία». Συνέντευξη με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Ζηνέλη

Συνέντευξη στα «Ευρυτανικά Νέα» παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Θοδωρής Ζηνέλης. Ο Ευρυτάνας προπονητής μίλησε για το καμπ στο Καρπενήσι, τη δουλειά που γίνεται στον Αίαντα και τις φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 zinelis-thod1

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το καμπ που διαξάγεται στο Καρπενήσι ο κ. Ζηνέλης τόνισε: Είναι πλέον ένα διεθνές καμπ με υψηλό επίπεδο αθλητών και προπονητών, που συνεχώς αναθαθμίζεται και έχει καταξιωθεί ως ένα από πιο δυνατά και ποιοτικά.

Σε αυτό συνηγορούν τα «πλεονεκτήματα» της Ευρυτανίας, όπως το μοναδικό φυσικό της περιβάλλον, το υψόμετρο, οι εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, αλλά και η ευκαιρία εκγύμνασης στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου.

Για τη συνεισφορά στην προβολή της πόλης του Καρπενησίου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε τα ακόλουθα: Οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς γνωρίζοντας τις ομορφιές της ευρυτανικής φύσης γίνονται πρεσβευτές της Ευρυτανικής ομορφιάς και φιλοξενίας. Ο μεγάλος αριθμός ομάδων καθιστούν την Ευρυτανία αθλητικό τουριστικό προορισμό προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Για τον Αίαντα η Ευρυτανία αποτελεί εφαλτήριο κάθε αγωνιστικής χρονιάς και το μέρος, όπου αντρώνονται τα αγωνιστικά του τμήματα τα τελευταία 18 χρόνια.

Για τη δουλειά που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου ο πετυχημένος τεχνικός σχολίασε: Στον Αίαντα λειτουργούμε ως μια μεγάλη αθλητική οικογένεια και αποτελεί υποχρέωση και χαρά μας να μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας, τους αθλητές, την αγάπη και τον σεβασμό και φυσικά τις γνώσεις και εμπειρίες μας γύρω από το άθλημα.

Για τις φιλοδοξίες των αδερφών Ζηνέλη ο φιλόδοξος τεχνικός απαντάει: Προσπαθούμε καθημερινά για την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους αθλητών μας και τη συμμετοχή (πρωταγωνιστώντας) σε όλες τις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις με αθλητές στην Εθνική ομάδα και διακρίσεις μέσα από αυτή.

Επίσης, προσπαθούμε συνεχώς για τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να «βγάλουμε» αθλητές που θα πάρουν την πρόκριση για την Ολυμπιάδα. Έχουμε τέτοιου επιπέδου αθλητές, με τον ανταγωνισμό (αναμενόμενα) να είναι πολύ μεγάλος.

Αθλητές με διεθνείς και πανευρωπαϊκές διακρίσεις: Ελ. Φακίνος, Σ. Γιαβρής, Μ. Τσουρνίδης, Β. Γραμματικοπούλου, Ε. Σαρρή και Σ. Γεωργίτση. Δώδεκα είναι πρωταθλητές και 25 αθλητές με πανελλήνια μετάλλια.