Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Μανώλης Χάντζος (τεχνικός σύμβουλος Γ.Σ. Γλυφάδας): «Ολυμπιακών προδιαγραφών οι εγκαταστάσεις στο Καρπενήσι»

Δηλώσεις στα «Ευρυτανικά Νέα» έκανε ο κ. Μανώλης Χάντζος, υπεύθυνος όλων των προγραμμάτων και τεχνικός σύμβουλος του Γ.Σ Γλυφάδας, στις οποίες αναφέρεται στο σύλλογο, αλλά και την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

gli-6
Ο Μανώλης Χάντζος (τέταρτος από αριστερά), με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ του συλλόγου

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
Για τον Γ.Σ Γλυφάδας ανέφερε τα ακόλουθα: «Ο Γ.Σ Γλυφάδας ιδρύθηκε το 1997, με στόχο να κάνει γνωστό τον στίβο σε μια πόλη που κυριαρχούσαν τα αθλήματα του πόλο, της κολύμβησης, του γκολφ, του τένις και του μπάσκετ. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετό κόσμο και να έχει απήχηση ο στίβος στη Γλυφάδα. Φέτος, μάλιστα κερδίσαμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, ενώ πριν δύο μήνες βγήκαμε τρίτοι στο Πανελλήνιο Παμπαίδων-Παγκορασίδων και φθάσαμε στο σημείο να έχουμε αθλητή στο Παγκόσμιο Παίδων (Θανάσης Καλάκος), ενώ με την εθνική ομάδα συμμετείχε η Λία Ζυγόρη, η οποία με την Κων/να Γιαννοπούλου αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα».

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι ο κ. Χάντζος σχολίασε: «Έχουμε έρθει ξανά στο Καρπενήσι για προετοιμασία το 2008. Φέραμε 62 παιδιά και επιδιώκουμε να “παντρέψουμε” την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου με την ακαδημία. Το Καρπενήσι βρίσκεται στα 1.000μ υψόμετρο και αποτελεί ένα πολύ όμορφο τοπίο με ωραίες εγκαταστάσεις, ιδανικός για την προετοιμασία. 
Είναι ένας τόπος ήσυχος, με ολυμπιακές προδιαγραφές και νομίζω ότι θα πρέπει να ακολουθούν και άλλοι σύλλογοι στίβου το παράδειγμα του Γ.Σ Γλυφάδας, γιατί έτσι δίνεις τη δυνατότητα στα παιδιά να αισθανθούν ότι είναι εθνική ομάδα».