Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (σμολ φόργουρντ Παναθηναϊκού): «Προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1997 στο Αιγάλεω, από όπου άρχισε την καριέρα του. Έχει ύψος 2,02 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ, με το Νο 5 και ανήκει στον Παναθηναϊκό από το 2012.

xaral-1

Ο Χαραλαμπόπουλος μίλησε στα “Ευρυτανικά Νέα” για στην προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι, αλλά και τους στόχους με την ομάδα του. 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη! Ήρθαμε στο Καρπενήσι για να  γίνουμε ομάδα. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και μέσα από τη διαδικασία θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Για την επιτυχία του Eurobasket με την Εθνική ομάδα ο Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο και μάς πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσουμε. Κερδίσαμε το χρυσό μετάλλιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτό. Πλέον, αυτό πέρασε και είμαι στο Καρπενήσι με τον Παναθηναϊκό και προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας».

xaral-2

Για τις φιλοδοξίες του με την ομάδα σχολίασε: «Θέλω να είμαι πάντα όσο γίνεται πιο προσηλωμένος στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και φυσικά να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες. Μέσα από τα παιχνίδια και με τον χρόνο που θα έχω σε καθένα από αυτά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Ο Χαραλαμπόπουλος MVP της Εθνικής
Πλην των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων με τον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος αποτελεί ισχυρό “χαρτι” των Εθνικών ομάδων στις μικρές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων με την οποία το 2013 στο Ευρωμπάσκετ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Εφήβων με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Παγκόσμιο και κατέκτησε την 4η θέση και βασικό μέλος στην Εθνική Εφήβων με την οποία το καλοκαίρι του 2015 κατέκτησε την 1η θέση. Ο Χαραλαμπόπουλος στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2015 αναδείχθηκε MVP, μέλος της καλύτερης 5αδας και καλύτερος φόργουορντ της διοργάνωσης.

xaral-3

xaral-4