Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Κινηματογραφική καταδίωξη στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Καμένων Βούρλων

Δίωρη καταδίωξη έγινε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στη Φθιώτιδα όταν λίγο πριν τις 9 το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά και κινείτο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

astynomia-mploko-fthiotida1

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν στο ύψος των Καμένων Βούρλων ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η καταδίωξη. Περιπολικά από την Λαμία προσπαθούσαν να το σταματήσουν αλλά μάταια. Στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, αλλά το αυτοκίνητο ξέφυγε ακολουθώντας παράπλευρο δρόμο.

Προς στιγμήν χάθηκε με κατεύθυνση την παραλιακή του Θεολόγου στην περιοχή της Μαλεσίνας. Εκεί το εντόπισαν όμως οι αστυνομικοί και συνέχισαν την καταδίωξη. Το ζευγάρι των Ρομά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που συνέχιζαν την καταδίωξη μπόρεσαν να συλλάβουν τη γυναίκα ενώ ο 45χρονος άνδρας χάθηκε μέσα στην δασική περιοχή. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή του Θεολόγου και συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψή του.

ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική, από ΑΜΠΕ