Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

«Τα εν οίκω εν δήμω». Απόψε εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Αγρινίου

pinakothiki-agriniou-ekthesi1

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, στις 8.00 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, η έκθεση «τα εν οίκω εν δήμω».

Πρόκειται για έργα ζωγραφικής σημαντικών καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι: Καπράλος, Τέτσης, Καταπόδης, Τσόκλης, Μιγάδης, Μανωλίδης, Μοσχίδης, Παύλος , Σταθόπουλος, Γεωργάς, Κόττης, Φειδάκης, Παπασάϊκας, Γαρουφαλής, K. Παπανικολάου, καθώς επίσης και του «δικού μας» Χρήστου Μποκόρου, εκ των κορυφαίων Ελλήνων εικαστικών, που διατηρεί μάλιστα παραδοσιακή κατοικία στην Παλαιά Βίνιανη -όπου διαμένει και εργάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα έργα ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές, μέρος των οποίων παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό. Η έκθεση οργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΑΝΑΓΡΙΝΕΙΑ 2015» και θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου.

Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά, από τις 10 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ, καθώς και την Κυριακή 10.30 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι (Δευτέρα κλειστά). Για περισσότερες πληροφορίες: Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, Δ. Βότση 2 - Αγρίνιο, τηλ. 26413 60316 & mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .