Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Την Κυριακή (20/12) οι εκλογές της Ν.Δ. Οκτώ (8) εκλογικά τμήματα θα στηθούν στην Ευρυτανία

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας στην  Ευρυτανία. Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, έχει ολοκληρώσει επίσης με επιτυχία αυτή τη φορά το τεστ με τα τερματικά και δηλώνουν έτοιμοι για τις εκλογές.

node-ND-karpenisi

Τα εκλογικά κέντρα στην Ευρυτανία

Συνολικά 8 κάλπες θα στηθούν  στο νομό Ευρυτανίας για να εξυπηρετήσουν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που θα προσέλθουν για την  ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα. Σύμφωνα  με την ΝΟΔΕ Ευρυτανίας οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Καρπενησίου θα στηθούν 4  κάλπες. Μία κάλπη στο Καρπενήσι στα γραφεία  της ΝΟ.Δ.Ε., στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου 2 και από μια κάλπη στα χωριά Φουρνά, Προυσός και Αγία Τριάδα όπου έχουν παραχωρηθεί τα ΚΕΠ. Αντίστοιχα και στον δήμο Αγράφων θα στηθούν επίσης τέσσερις (4) κάλπες στα χωριά: Άγραφα στο ΚΕΠ, Κρέντη στο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο όπως επισημαίνεται δεν λειτουργεί και επίσης στο Ραπτόπουλο και στη Γρανίτσα στα αντίστοιχα ΚΕΠ. Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής εκλογών της ΝΔ, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών και αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το καταστατικό, τους κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

Στην περίπτωση που χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές αυτές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.