Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το gadget της εβδομάδας | Canon SX540 HS & SX420 IS με Wi-Fi

686

Η Canon προσθέτει δύο νέες compact φωτογραφικές μηχανές ενδιάμεσης κατηγορίας με υπέρ-ζουμ στη σειρά PowerShot, τα μοντέλα PowerShot SX540 HS (φωτο) και PowerShot SX420 IS.

Η PowerShotSX540 HS διαθέτει μεγάλες δυνατότητες λήψης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και πλήρη δημιουργικό έλεγχο, ώστε να εκμεταλλεύεστε με τον καλύτερο τρόπο το οπτικό ζουμ 50x και τον ευρυγώνιο φακό.

Αντίστοιχα η PowerShotSX420 IS προσφέρει έναν φακό ζουμ 42x, αισθητήρα CMOS (CCD) 20 Megapixel, επεξεργαστή DIGIC 4+ και μια σειρά αυτόματων και εύχρηστων δημιουργικών δυνατοτήτων, καθώς και υποστήριξη επικοινωνίας Wi-Fi με DynamicNFC.

Για τους εκκολαπτόμενους κινηματογραφιστές, η PowerShotSX540 HS έχει δυνατότητα λήψης βίντεο FullHD σε μορφή MP4, ενώ χρησιμοποιεί δυναμική σταθεροποίηση εικόνας (IS) σε 5 άξονες για να διασφαλίσει ότι το υλικό θα παραμένει σταθερό καθώς βιντεοσκοπείτε εν κινήσει. Διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και DynamicNFC.  Και οι δύο μηχανές διαθέτουν λειτουργία συγχρονισμού εικόνων, η οποία δημιουργεί αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα των φωτογραφιών και των ταινιών σας σε υπηρεσίες cloud, όπως η irista της Canon ή το GoogleDrive, αμέσως μόλις συνδεθούν στο Internet.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr