Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τη νέα του μπάντα, αύριο (23/1) το βράδυ στην Υπάτη Φθιώτιδας

aggelakas-new-band1

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα στη «Χώρα» της Υπάτης Φθιώτιδας. Η συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στην Υπάτη, με ώρα έναρξης στις 9.30 το βράδυ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στο ταμείο (προπώληση 13€ στα Seven Spots Λαμίας, ΠλατείαΛαού).

Η νέα του μπάντα αποτελείται από: τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, τον Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, τον Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και τον James Wylie στο σαξόφωνο. Το κοινό θα ακούσει τραγούδια από όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του Αγγελάκα (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.

Πως θα πάτε

Ερχόμενοι από Καρπενήσι: Πριν το χωριό Λειανοκλάδι, στρίψτε δεξιά για Λουτρά Υπάτης. Στην είσοδο της Λουτρόπολης θα συναντήσετε το Υδροθεραπευτήριο. Συνεχίστε όλο αριστερά για χωριό Μεξιάτες. Από τα Λουτρά Υπάτης, μετά από 1,5 περίπου χλμ, βρίσκεται η «Χώρα».

xwra-xarths1