Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ευχαριστήρια επιστολή για τον Μαστογράφο υπογράφει ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας. Αποδέκτες ο Κ. Μπακογιάννης & ο Ταϊσίρ Ραουάσντε

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας με αφορμή την επαναλειτουργία του Μαστογράφου στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Αποδέκτες είναι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης και ο Δ/ντης Ακτινολογικού Εργαστηρίου & Εργαστηριακού Τομέα κ. Ταϊσίρ Ραουάσντε. Η επιστολή έχει ως εξής:

 mastografos-karpenisi1

«Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την μεσολάβησή του στο να λειτουργήσει ξανά ο μαστογράφος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, γνωρίζοντας τη δύσκολη πολιτική και οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τις γυναίκες της Ευρυτανίας να μεταβαίνουν συνεχώς στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις για τις απαραίτητες αυτές εξετάσεις. Άλλωστε και ο ίδιος ο Σύλλογος Γυναικών είχε κάνει πολλές προσπάθειες κατά το παρελθόν, απευθυνόμενος ακόμη και στο υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει και τον Διευθυντή του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ταϊσίρ Ραουάσντε για το μέγιστο ενδιαφέρον του όσον αφορά θέματα υγείας τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου όσο και στην προσπάθεια να λειτουργήσει ξανά ο μαστογράφος αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή του στις ενέργειες του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας».