Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τεχνολογία | X Cam & X Screen, τα δύο νέα κινητά της LG

691

Η σειρά LG X θα αποτελείται αρχικά από δύο μοντέλα, το X Cam και το X Screen. Το X Cam θα έρθει με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, με την LG να αναφέρει ότι «θα προσφέρει την καλύτερη φωτογραφική εμπειρία στην μεσαία κατηγορία». Η μια κάμερα στα 13 MP και η άλλη 5 MP, ενώ η εμπρόσθια 8 MP. Θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών με Full HD ανάλυση, επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,14 GHz, 2 GB RAM και 16 GB εσωτερικού χώρου. Η μπαταρία του στα 2.520 mAh, ενώ το λειτουργικό είναι το Android Marshmallow.

Το X Screen, όπως λέει και το όνομα του, δίνει έμφαση στην οθόνη. Έρχεται με διπλή οθόνη (!), ένα χαρακτηριστικό που είδαμε πρώτη φορά από την LG στο V10. Η κύρια οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 4,93 ιντσών και ανάλυση HD, ενώ η δευτερεύουσα 1,76 ιντσών και ανάλυση 520x80 pixels. Θα είναι εφοδιασμένο με το χαρακτηριστικό Always On. Η κύρια κάμερα της συσκευής στα 13 MP και η εμπρόσθια 8 MP. Η μπαταρία στα 2.300 mAh. Η RAM στα 2 GB και ο εσωτερικός χώρος 16 GB, ενώ και αυτή η συσκευή τρέχει Android Marshmallow.

Οι δύο συσκευές θα κάνουν την εμφάνιση τους την ερχόμενη Δευτέρα (22/2), στο περίπτερο της LG στην MWC, ενώ τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: myphone.gr