Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε ποια περιοχή της Στερεάς Ελλάδας έχει… εξοχικό και έζησε τα παιδικά του χρόνια, ο σπουδαίος ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που ενσαρκωνει τον Σέρλοκ Χολμς.

Από έξοχος Σέρλοκ Χολμς σε τραγικός Άμλετ και από εκεί στην άφυλη «Όλα» στο Zoolander2. Ένας μεσογειακός χαμαιλέοντας. Μιλάει λίγα ελληνικά, λατρεύει τα γεμιστά και τα τηγανητά καλαμαράκια και ομνύει στον ήλιο και στη θάλασσα. Οι ελληνικές καταβολές του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν κρύβονται.

serlok13123 

Ο βραβευμένος ηθοποιός, με το αριστοκρατικό ονοματεπώνυμο, μια χώρα έχει στην καρδιά του και σε αυτή τη χώρα θα ήθελε να φέρει τα παιδιά του για διακοπές. Ποια είναι αυτή; Η Ελλάδα και το Γαλαξίδι όπου έχει εξοχικό. 

Η Ελλάδα, στην οποία ο Κάμπερμπατς έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής του ηλικίας «έχει στενούς φίλους, μια ολόκληρη "οικογένεια"» και τώρα κατά καιρούς επιστρέφει, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές του ήταν γεμάτες ήλιο, θάλασσα και …μουσακά. «Λατρεύω σαν τρελός την ελληνική κουζίνα» είχε δηλώσει παλιότερα « λατρεύω την κουλτούρα και την καθημερινότητα που περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια». 

Παρόλο που ο 39χρονος ηθοποιός δεν αποκαλύπτει αυτό το «μυστικό μέρος» στην Ελλάδα, το οποίο αποκαλεί "ησυχαστήριο" εντούτοις, σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια Κάμπερμπατς διατηρεί σπίτι πέριξ του Γαλαξιδίου.

Η μητέρα του Γουάντα περνάει αρκετούς μήνες το χρόνο στο συγκεκριμένο εξοχικό και πολλές φορές η οικογένεια, στην πλήρη σύνθεση της, δειπνεί σε ένα από τα πιο όμορφα ταβερνάκια της περιοχής, με ελληνικό φαγητό μαγειρεμένο σαν σπιτικό.