Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Το κώλυμα... εξαίρεσης του Κουρλού

kourlos1

Τον Μάρτιο φαίνεται πως… θυμήθηκε η ομάδα του Αιόλου πως ο διαιτητής Δημήτρης Κουρλός έχει δελτίο ποδοσφαιριστή σε αυτή. Αυτό το επιχείρημα κατέθεσε στην ΕΠΣ Ευρυτανίας ζητώντας την εξαίρεση του 27χρονου από τους αγώνες των “τζιαλομπλού”. Ο Κουρλός στη διάρκεια της σεζόν διαιτήτευσε αρκετούς αγώνες του Αιόλου και όπως φαίνεται η παρουσία του δελτίου του στις τάξεις της ομάδας αποτέλεσε την αφορμή και όχι την αιτία.

Όπως μάς ενημέρωση η Επιτροπή Διαιτησίας, ο Αίολος ζήτησε την εξαίρεση ως διαιτητή του Κουρλού από τους αγώνες της ομάδας και αυτό έγινε πράξη από την πρώτη αγωνιστική, όπου είχε ορισστεί στον αγώνα Αίολος-Παναγραφιωτικός και αντικαταστάθηκε αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού στο Μυρίκη-ΑΠΟΚ. Για το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, όπου ο 27χρονος ορίστηκε ως ρέφερι στον αγώνα ΑΠΟΚ-Παναγραφιωτικός ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Εξάλλου, θυμίζουμε πως προ διετίας είχε συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Νεκτάριο Χρυσαφόπουλου, την εξαίρεση του οποίου ζήτησε ο ΑΠΟΚ, με το σκεπτικό πως ο αδερφός του Γιώργος, ήταν τότε προπονητής στον... Αίολο.