Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ντένις Καραχαλίδης: «Επικρατεί καλό κλίμα στον Αίολο - Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα»

Πρωταγωνιστής των μπαράζ στην ΕΠΣ Ευρυτανίας είναι αναμφίβολα ο Ντένις Καραχαλίδης. Ο 29χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-0 επί του Παναγραφιωτικού και πέτυχε χατ-τρικ στο 3-1 επί της Μυρίκης. Ο Αίολος τον απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και φυσικά τον "χρειάζεται" κυρίως στα παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΚ, το πρώτο εξ αυτών την ερχόμενη Κυριακή.

KARAXALIDIS3

Με αφορμή τις πολύ καλές και καθοριστικές του εμφανίσεις, που τον έχουν αναδείξει ως MVP των πρώτων δύο αγωνιστικών αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει αποκλειστικά στα “Ευρυτανικά Νέα” λίγο μετά τη επίσημη απόκτησή του από τους πρωταθλητές Ευρυτανίας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ντένις, πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον Αίολο;
Με είχαν προσεγγίσει από το Καλοκαίρι άνθρωποι του Αιόλου, απλά τότε είχα ορισμένες επαφές με άλλες ομάδες, συμφώνησα με τη Γλυφάδα και έτσι δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τον Αίολο.. Τώρα, έχοντας αναγκαστεί να φύγω από την Γλυφάδα, λόγω των πολύ κακών συνθηκών που επικρατούσαν στην ομάδα, ενώ βρισκόμουν σε επαφές με ορισμένες ομάδες, με προσέγγισαν ξανά οι ιθύνοντες του Αιόλου και με κέρδισαν με το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν. Ρώτησα και έμαθα καλά λόγια για τον σύλλογο και έτσι αποφάσισα να έρθω.


Είπες ότι μίλησες με ορισμένα άτομα πριν πεις το «ναι» στον Αίολο…
Ο ποδοσφαιρικός χώρος είναι μικρός. Ρώτησα ορισμένους ποδοσφαιριστές και κάποιους εκπροσώπους παιχτών. Άκουσα καλά λόγια και έτσι πήρα πιο εύκολα την απόφαση να έρθω.


Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;
Όλα είναι μια χαρά! Επικρατεί καλό κλίμα στην ομάδα, η διοίκηση είναι κοντά στους παίχτες και προσπαθεί να λύσει οποιοδήποτε θέμα υπάρχει ή προκύψει. Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά μαζί μου επίσης.

KARAXALDIS2

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα;
Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι: το πρωτάθλημα Ευρυτανίας αρχικά και στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό στα μπαράζ για μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Γ' Εθνική.


Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση στο γήπεδο;
Η θέση που προτιμώ είναι ένας από τους δυο επιθετικούς σε σύστημα 4-4-2, όμως επειδή το 90% των ομάδων παίζουν με έναν μπροστά, ώστε να έχουν ενισχυμένο κέντρο παίζω ως επιθετικός μπροστά. 


Μάχη δηλαδή στην επίθεση με τον Μεταξούλη;
Δεν υπάρχει μάχη όταν είσαι σε μια ομάδα.. υπάρχει συναγωνισμός. Το βασικό είναι να είμαστε υγιείς και οι δυο και φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές και να δώσουμε ότι μπορούμε σε ότι χρειάζεται η ομάδα. Μπορώ να αγωνιστώ και ως φουνταριστός και ως περιφερειακός, αλλά λιγότερο ως δεκάρι.


Ευγένιε, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μας διέθεσες και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία μελλοντικά.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση στην εφημερίδα σας! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν.

KARAXALIDHS

ΝΤΕΝΙΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΔΗΣ
Ο Ντένις Καραχαλίδης έχει καταγωγή από την Κατερίνη, αλλά νιώθει… νησιώτης, καθώς μεγάλωσε στη Σκόπελο, την οποία θεωρεί πατρίδα του. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα της Β' και Γ' Εθνικής. Το Καλοκαίρι είχε φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Γλυφάδας, όμως αποχώρησε λόγω των κακών συνθηκών που επικρατούσαν στην ομάδα. 
Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική), Εθνικό Κατερίνης (Γ’ Εθνική), Χίο (Γ’ Εθνική), Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών (Γ’ Εθνική), Εθνικό Μαλγάρων (Δ’ Εθνική), Οδυσσέα Κορδελιού (Γ’ Εθνική), Μακροχώρι (Γ’ Εθνική), και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ’ Εθνική). 

KARAXALIDIS1