Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Καρπενήσι, στην προσυνεδριακή σύσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

augenakis-karpen1

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Καρπενήσι, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου, κ. Ελευθέριου Αυγενάκη, καθώς και του βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργου, πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή σύσκεψη στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ επίσης τα κορυφαία τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κώστας Λαθύρης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο π. βουλευτής κ. Δημ. Τσιαμάκης, στελέχη και απλοί φίλοι του κόμματος.

augenakis-karpen2

Την ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες τόνισε ο κ. Αυγενάκης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν. «Το μοναδικό καλό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αποδόμησε τον μύθο της Αριστεράς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ηρακλειώτης βουλευτής, που κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

augenakis-karpen3

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΣΤΑ «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016