Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο “Εθνικάρας” Γιάννης Μαντζουράνης στο Καρπενήσι

Ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας ηθικός Κύριος, με «κάππα» κεφαλαίο έδωσε το «παρών» στο τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε στο Καρπενήσι.

1

Ο Γιάννης Μαντζουράνης αποτελεί φίλο του ποδοσφαίρου και φίλαθλο του Εθνικού, το πρότυπο της αγνής φίλαθλης ψυχής των ελληνικών γηπέδων…
Τα βουνά της Ευρυτανίας «άκουσαν» πολλές φορές αυτό το 4ημερο το πασίγνωστο σύνθημα «Εθνικάραααααα… πάμε!!» από τα χείλη του αγνότερου Έλληνα φιλάθλου. Ο 81χρονος έχει χάσει ελάχιστους αγώνες από το 1956 που παρακολουθεί παιχνίδια του Εθνικού, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και για την Εθνική Ελλάδας. 

2

Στο πλαίσιο των απονομών, βραβεύτηκε τιμής ένεκεν ο Γιάννης Μαντζουράνης «ο καλύτερος φίλαθλος του κόσμου, για το «παράδειγμα, που δίνει σε όλους μας», όπως άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά η αναμνηστικά πλακέτα. Παράδειγμα προς μίμηση ο «Εθνικάρας», όχι όμως μόνο για την αφοσίωσή του στην ομάδα της καρδιάς του τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και για το ήθος, την ποιότητα και το επίπεδό του ως φιλάθλου, αφού το μόνο που κάνει είναι να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του χωρίς να καταφέρεται ούτε κατά των αντιπάλων, ούτε κατά των διαιτητών.

8
4

5

3

6