Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Θλίψη στη Λαμία για τον θάνατο 22χρονου σε τροχαίο με μηχανάκι, σήμερα το πρωί

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς το πρωί της Πέμπτης (20/7) ένα νέο παιδί, μόλις 22 ετών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

lamia-mixanaki-troxaio

Όπως διαβάζουμε στο lamiareport.gr: Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 6:00΄ το πρωί στη συμβολή των οδών Αθηνών και Πηλίου στη Νέα Άμπλιανη. Ο άτυχος 22χρονος Θέμης Κλειτσάκης κατεβαίνοντας την οδό Αθηνών, έπεσε πάνω σε τροχαίο, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος με το μηχανάκι ακολουθούσε ένα βανάκι Mercedes το οποίο όμως τράκαρε με ένα αγροτικό που βγήκε από την Πηλίου στην οδό Αθηνών. Ο Θέμης προσπάθησε να περάσει από αριστερά και να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά ήταν αδύνατο.

Το μηχανάκι συγκρούστηκε με το βανάκι και στη συνέχεια εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά, πέφτοντας στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τριπλή καραμπόλα, που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 22χρονου πατέρα.