Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Θλίψη στη Φθιώτιδα: έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής Δασών, Δημήτρης Γώγουλος

Πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει σε φίλους, συναδέλφους του αλλά και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, η αναγγελία του θανάτου του Διευθυντή Δασών Φθιώτιδας, Δημήτρη Γώγουλου. Ο εκλιπών είχε διατελέσει κατά το παρελθόν δασολόγος και στο Δασαρχείο Καρπενησίου.

gogoulos-lamiakos-typos1

Όπως αναφέρει το lamiafm1.gr, εδώ και λίγους μήνες σε μια ιατρική εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο. Διαβάζουμε: «Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε, δεν αποχώρησε από την υπηρεσία του ήταν βέβαιος ότι θα παλέψει και θα κερδίσει. Ήταν ένας πολύ δυνατός και αισιόδοξος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους του και πολίτες που είχαν συναλλαγές με το δασαρχείο Σπερχειάδας αρχικά και στη συνέχεια με την Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας. Όμως στο τέλος η αρρώστια τον κατέβαλε, τον λύγισε και στο τέλος τον νίκησε. Λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί».

Η κηδεία του έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, στην εκκλησία των Καλυβίων Λαμίας, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο εκλιπών κατάγονταν από τη Μοσχοκαρυά και διέμενε στα Καλύβια.

(Η φωτογραφία είναι από τον Λαμιακό Τύπο)

Συλληπητήρια ανακοίνωση

Βύθισε σε πένθος τις Δασικές Υπηρεσίες η είδηση του ξαφνικού χαμού, του Διευθυντή Δασών Νομού Φθιώτιδας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΩΓΟΥΛΟΥ.

Αγαπημένος και εξαίρετος συνάδελφος, άριστος υπάλληλος, άψογος οικογενειάρχης, έχαιρε τον σεβασμό των υφισταμένων και την εκτίμηση των προϊσταμένων του.

Αγαπούσε την περιοχή της Φθιώτιδας, τα δάση ,τα βουνά τα ποτάμια της και προσέφερε  πολλά σε αυτή.

Όλοι αναγνώριζαν στο πρόσωπό του, το ήθος, την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, την δράση ,την ζωντάνια.

Ευχόμαστε να λάβει καλό παράδεισο και ο θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.


Οι συνάδελφοί του στην Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας