Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Μπούκαρε σε σπίτια της Λαμίας για να κλέψει, αλλά συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

Συνελήφθη, (την Παρασκευή 2/9) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για άνδρα Γεωργιανής υπηκοότητας, ο οποίος βρισκόταν σε 7ημερη άδεια από τις φυλακές Διαβατών. 

ktel-lamias1

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 33χρονο να κινείται ύποπτα σε περιοχή πλησίον του Σταθμού Υπεραστικών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και σε σωματική έρευνα που διενήργησαν στον ίδιο, αλλά και σε αποσκευές που έφερε μαζί του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Διάφορα κοσμήματα (επτά δακτυλίδια, δεκαπέντε ζεύγη σκουλαρίκια, πέντε βραχιόλια και ένας ασημένιος σταυρός). 

-Διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (φορητός Η/Υ και ο φορτιστής αυτού, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά τηλέφωνα, αποκωδικοποιητής ψηφιακού σήματος).

-Δύο ρολόγια.

-Μία δερμάτινη ατζέντα και μία άδεια ικανότητας οδήγησης.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 33χρονος νωρίτερα είχε διαπράξει δύο (2) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Λαμίας και συγκεκριμένα:

-Κλοπή από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, όπου αφού παραβίασε παράθυρο του οχήματος, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα έγγραφα, μεταξύ των οποίων και η προαναφερόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία αποδόθηκε στον παθόντα.

-Κλοπή από οικία ημεδαπής, όπου αφού εισήλθε στο εσωτερικό της, αφαίρεσε όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπών (κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια κ.λ.π., πλην του αποκωδικοποιητή), τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

-Δύο απόπειρες κλοπών από οικίες.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.