Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Φθιώτιδα: τον συνέλαβαν με 51γρ. κοκαΐνης, ύστερα από καταδίωξη στα διόδια της Τραγάνας - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης (12/10), στον κόμβο Τραγάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 37χρονο ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

peripoliko-faros

Ειδικότερα ο 37χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και απέρριψε στο πρανές του οδοστρώματος μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους (51,5) γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταθμεύσουν και να συλλάβουν τον 37χρονο, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά του, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Ελεύθερος μετά την απολογία

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 37χρονος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας, όπου μετά από μια μαραθώνια διαδικασία αφέθηκε ελεύθερος.

«Μετά την απολογία ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα Λαμίας, ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή χρηματικής εγγύησης, αφου εκτιμήθηκε το λευκό ποινικό μητρώο του παρελθόντος», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης.