Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Έτοιμοι για εκλογές: Περιοδεία τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία - Που πήγαν, με ποιους συναντήθηκαν

Κλιμάκιο τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε περιοδεία σε ολόκληρη την Ευρυτανία, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους του νομού, επισκέφθηκε την Περιφέρεια, το Νοσοκομείο και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας και συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς, καταγράφοντας τα προβλήματα.

nea-dimokratia-klimakio-dimarxeio1

Ο Ευρυτάνας βουλευτής Αττικής κ. Θανάσης Μπούρας, ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας με επικεφαλής τον βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Κώστα Λαθύρη και τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Θεοδωρόπουλο, επισκέφθηκαν την Ευρυτανία και τους δήμους Αγράφων και Καρπενησίου.

Οι τρεις βουλευτές, μια ημέρα μετά την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία και την ομιλία του στο Αγρίνιο, περιόδευσαν σε ολόκληρη την Ευρυτανία στα πλαίσια εκστρατείας “Συμφωνία Αλήθειας” της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, εν όψει πολιτικών εξελίξεων που δεν αποκλείουν ακόμη και την προκήρυξη έκτακτων εκλογών.

Οι βουλευτές ξεκίνησαν την περιοδεία του από το Καρπενήσι στις 8 το πρωί. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 9.15, επισκέφθηκαν το δημαρχείο του δήμου Αγράφων στο Κερασοχώρι όπου εκεί συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή. Ο δήμαρχος επιφυλάχθηκε να αποστείλει στους βουλευτές της Ν.Δ., σχετικό υπόμνημα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας στη Δυτική Φραγκίστα. Τα προβλήματα που συνάντησαν, είναι πλέον γνωστά και έχουν πολλές φορές καταγραφεί και από τα «Ευρυτανικά Νέα». Έγινε καταγραφή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η υγεία στη Δυτική Ευρυτανία. “Η κατάσταση που συναντήσαμε είναι τραγική”, δήλωσαν αργότερα σε συνέντευξη τύπου.

Στη συνέχεια, στις 11:30, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, “... όπου  εδώ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη”, παραδέχθηκαν οι τρεις βουλευτές, καταγράφοντας ωστόσο τα πολλά προβλήματα του επίσης υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Εντωμεταξύ, ο κ. Σταϊκούρας έφυγε εκτάκτως για τη Λαμία. Στη συνέχεια οι βουλευτές Κοντογεώργος και Μπούρας, επισκέφθηκαν την αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας στις 12:00 το μεσημέρι, το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας στις 12:30 . Επίσης πραγματοποίησαν επίσκεψη και στην Ένωση Δασικών και Γεωργικών Συνεταιρισμών Ευρυτανίας.

Τέλος, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, τους αντιδημάρχους κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο, κ. Παντελή Χαλκιά, κα. Εύη Κονιαβίτη και τη Γενική Γραμματέα του δήμου κ. Γιάννα Χορμόβα.

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα τον δήμο Καρπενησίου και προβληματίστηκαν από κοινού για την αντιμετώπισή τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την μονάδα επεξεργασίας κρέατος & παραγωγής αλλαντικών ΑΦΟΙ Κ. ΒΡΕΚΟΥ καθώς και το ιχθυοτροφείο πέστροφας Fresko στο Γαύρο, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας.

Το πρόγραμμα των βουλευτών ολοκληρώθηκε στις 3:00 περίπου το μεσημέρι, με την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα «Ευρυτανικά Νέα» ήταν εκεί. Στην συνέντευξη ωστόσο, ο κ. Σταϊκούρας δεν παραβρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

nea-dimokratia-klimakio-node1