Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Λαμία: Θλίψη για τον θάνατο του 56χρονου επιχειρηματία Σάκη Παπαθανασίου

«Μουδιασμένη» είναι η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από τον ξαφνικό χαμό του γνωστού επαγγελματία και παλιού ραδιοερασιτέχνη Σάκη Παπαθανασίου, σε ηλικία μόλις 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς, όπως όλα δείχνουν.

rip-keraki1

Στο lamiareport.gr διαβάζουμε: «Ήταν ένας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς και διατηρούσε κατάστημα "SAKIS ELECTRONICS" στην οδό Καποδιστρίου 52 (απέναντι από το ξενοδοχείο "Δέλτα"). Είχε πάθος με το αντικείμενό του και στους συνομήλικους του ήταν γνωστός και από τις "πειρατικές" εκπομπές εκείνες τις όμορφες εποχές στα μεσαία και στα FM, ως ραδιοερασιτέχνης με το ψευδώνυμο «FM Α16». Πάντα με το χαμόγελο, πάντα εξυπηρετικός, πάντα ευγενικός, άψογος επαγγελματίας και "χρυσή καρδιά" (...)».

Τον πρόδωσε η καρδιά του

Σύμφωνα ξανά με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, «δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά του και δεν έκανε καταχρήσεις. Το πρωί της Κυριακής «πετάχτηκε» μόνος του μέχρι την Παύλιανη για κάποιες δουλειές που ήθελε να κάνει στο εξοχικό του. Εκεί αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και αποφάσισε να επιστρέψει στη Λαμία για να πάει στο νοσοκομείο ή σε κάποιο γιατρό.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Δυο χιλιόμετρα περίπου έξω από την Παύλιανη σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Προσπάθησε να καλέσει το 166, αλλά δεν πρόλαβε. Τον βρήκε διερχόμενος οδηγός. Μάλιστα το αυτοκίνητο δούλευε στο ρελαντί και οι πόρτες είχαν κλειδώσει αυτόματα. Χρειάστηκε να σπάσουν το παράθυρο για να ανοίξουν το αυτοκίνητο, όμως ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον 56χρονο Λαμιώτη.

Επειδή θα πρέπει να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθεί και τυπικά η αιτία θανάτου, η σορός θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, αφού η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας, ουσιαστικά δεν λειτουργεί και ταλαιπωρεί τους συγγενείς των ανθρώπους που "φεύγουν", οι οποίοι μέσα στον πόνο τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον παραλογισμό μιας απαράδεκτης κατάστασης που οι υπεύθυνοι δεν φροντίζουν να λύσουν οριστικά εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η κηδεία του Σάκη Παπαθανασίου θα γίνει την Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα στο Μοσχοχώρι Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"».

papathanasiou-lamia-store