Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Συνάντηση Μπακογιάννη - Κουτσούμπα. "Συµφωνήσαµε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουµε για τον τόπο µας"

Με τον Γενικό Γραµµατέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ∆ηµήτρη Κουτσούµπα, στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαµία, συναντήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

mpakog-koutsi-kke

Ο κ. Μπακογιάννης ενηµέρωσε τον Γενικό Γραµµατέα κυρίως για τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφερειακή Αρχή ώστε να λυθεί το θέµα της υποχρηµατοδότησης της Στερεάς Ελλάδας και για τις επαφές που είχε για το θέµα µε τους Ευρωπαίους Επιτρόπους στο Στρασβούργο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και το θέµα των ελλείψεων στις δοµές υγείας. Ο Περιφερειάρχης ενηµέρωσε τον κ. Κουτσούµπα, τόσο για τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν τα νοσοκοµεία όσο και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.

Ο κ. Κουτσούµπας ενηµερώθηκε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν σε υποδοµές, ενώ αναδείχθηκε και η ανάγκη θωράκισης της περιοχής σε ότι αφορά την αντιπληµµυρική και αντισεισµική προστασία.

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης µίλησε µε θερµά λόγια για τον Γενικό Γραµµατέα του ΚΚΕ τονίζοντας ότι: "Με τον κ. Κουτσούµπα µπορεί να έχουµε ιδεολογικές διαφορές αλλά µας ενώνει η Λαµία και η Στερεά Ελλάδα. Είναι δικός µας άνθρωπος και χαίροµαι πολύ που συµφωνήσαµε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουµε για τον τόπο µας".