Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Συζητάει με τον ΑΠΟΚ ο Γιώργος Γεωργίου!!

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός ο Ευρυτάνας Γιώργος Γεωργίου βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΚ.

GEORGIOUG

Οι πρώτες πληροφορίες για τον 37χρονο ποδοσφαιριστή λένε πως θα αγωνιστεί μόνο στα μπαράζ του πρωταθλήματος, εφόσον βέβαια επέλθει συμφωνία και αποτελέσει μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

Την αποκλειστική είδηση των "Ευρυτανικών Νέων" επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γεωργίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο Γεωργίου που άρχισε την καριέρα του από το Κερασοχώρι και διέγραψε λαμπρή καριέρα, καθώς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο Champions League αυτή την περίοδο είναι χωρίς ομάδα μετά από δική του επιλογή, καθώς έχει επικεντρωθεί σε ορισμένα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως ζητήματα.

«Οι ιθύνοντες της ομάδας του Βελουχίου ζήτησαν τη βοήθειά μου και θα συζητήσουμε ξανά… Αυτή την περίοδο έχω ως πρώτη προτεραιότητα ορισμένα επαγγελματικά θέματα...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γεωργίου.

* Ο Γεωργίου πλέον είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής για νεαρές ηλικίες δείχνοντας μετά την τυπική ολοκλήρωση της ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στους αγωνιστικούς χώρος, φορώντας το… κουστούμι του προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.