Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ξεκινά η κάρτα μέλους στη ΝΔ: "Μαζί μπορούμε περισσότερα", άρθρο του Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη

"Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία σήμερα, για να αλλάξουμε τη χώρα αύριο. Μαζί μπορούμε περισσότερα!"

Γράφει ο Λ. Αυγενάκης*

Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι  το   Κόμμα   μας   δεν   αποτελεί   ένα   κλειστό   σύστημα.   Όλοι  μπορούν να γίνουν κομμάτι της ανανέωσης. Με   την  Κάρτα   Μέλους  της   Νέας   Δημοκρατίας   μπορούν   όλοι   να   μετέχουν ενεργά στη μεγάλη αλλαγή που έρχεται. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στην αναδιοργάνωση που  επιχειρούμε στο Κόμμα  μας, βάζοντας  μια τάξη στα οικονομικά μας. Είναι γεγονός ότι το Κόμμα ανήκει στα ίδια τα μέλη του και   γι’  αυτό το λόγο η   απόκτηση   της   Κάρτας   Μέλους   προσφέρει   τις   εξής δυνατότητες: (1) Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, (2) Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα (3) Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα  μέλη της, (4) Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της, και (5) Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό τηςΤο κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ, για δύο έτη είναι 22 ευρώ, ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ. Παράγγειλε την κάρτα μέλους ή ανανέωσε τώρα τη συνδρομή σου στο τηλέφωνο 210 94.44.222 ή ηλεκτρονικά στο my.nd.gr!  

Είναι αλήθεια ότι μαζί μπορούμε περισσότερα. Η αλήθεια είναι επιλογή! Η ευθύνη είναι επιλογή! Αυτές οι δύο αξίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες επιλογών πάνω στους οποίους χτίζεται καθημερινά η πολιτική μας πρόταση. 

Μετά από ενάμιση χρόνο ψέματος και αυταπατών οι πολίτες πλέον ξέρουν ότι η αλήθεια πλέον είναι στοιχειώδες ζητούμενο για να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ανάπτυξης της πατρίδας μας. 

Από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε τη Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες. Χωρίς μεγάλα λόγια, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Προτάσεις που πριν ανακοινωθούν αξιολογούνται και το κυριότερο αποτιμώνται οικονομικά. Δεν υποσχόμαστε τίποτα πέραν των εφικτών. 

Αυτό ήλπιζαν οι 400.000 συμπολίτες μας που ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, αυτό διαπιστώνουν χιλιάδες στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν όλο και πιο μαζικά σε δράσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. 

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη απέναντι στον λαϊκισμό. Σε αυτήν ελπίζουν οι Έλληνες και αυτό είναι για μας η ύψιστη ευθύνη. 

Για να ανταποκριθούμε στην απαίτηση αυτή αναδιοργανωνόμαστε. Σε οργανωτικό επίπεδο επαναπροσδιορίσαμε το ρόλο των 13 Γραμματειών του Κόμματος με στόχο να καταστούν συνομιλητές με την κοινωνία και τους επαγγελματικούς κλάδους εμπλουτίζοντάς τες με νέο στελεχιακό δυναμικό, μέσα από τη δράση «Συμμετέχω στη ΝΔ». Παράλληλα, το αίτημα για ανανέωση γίνεται πράξη μέσα από το Μητρώο πολιτικών στελεχών (ananeosi.nd.gr). Κίνηση που αποσκοπεί στο να αξιοποιήσει τους νέους αυτή της χώρας που διαθέτουν γνώσεις, άριστη κατάρτιση και όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, κι αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού – στελεχιακού της δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας. 

*Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης είναι Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας