Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δημήτρης Λερογιάννης (προπονητής του Γ.Σ. Άτλαντα): «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Δηλώσεις στα “Ευρυτανικά Νέα” έκανε ο προπονητής του Άτλαντα Δημήτρης Λερογιάννης μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Π.Α.Κ. , τους στόχους μέσα στη σεζόν, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα των προπονήσεων.

lerog

Για τον νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την Π.Α.Κ. ο νέος προπονητής του Άτλαντα δήλωσε: 
«Πρώτος στόχος της ομάδας ήταν να παρουσιαστεί σοβαρή και να μπει στο παιχνίδι δυναμικά απο την πρώτη στιγμή. Γιατί οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις. Αυτό φάνηκε και από τη νευρικότητα που παρουσιάσαμε στην αρχή και στα άσχημα ποσοστά ευστοχίας καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στην αρχή, προσπαθήσαμε με βιαστικό τρόπο να φτάσουμε στο καλάθι.
Ευτυχώς, όμως, το διορθώσαμε γρήγορα και στηριζόμενοι στην άμυνά μας, δημιουργήσαμε μια διαφορά ασφάλειας που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίχτες μας και το ευτύχημα είναι ότι όλοι είχαν θετική παρουσία. Ακολουθεί μεγάλο διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε ώστε να διορθώσουμε τα λάθη της πρεμιέρας».

Οριοθέτησε τους νέους στόχους της ομάδας δηλώνοντας τα εξής: «Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με την πικρία της άσχημης πρώτης συμμετοχής μας στην Β΄ΕΣΚΑΣΕ. Αρχικός στόχος ήταν να καταφέρουμε να συγκεντρωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι παίχτες στις προπονήσεις. Γιατί αυτός ήταν και ο λόγος της κακής περσινής μας πορείας. Κάτι που μέχρι στιγμής το έχουμε πέτυχει. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι αυτό γίνεται τόσο και απο τους παλιούς όσο από τους νέους παίχτες. Οπότε μέχρι στιγμής ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί.
Ο επόμενος στόχος που θέσαμε ήταν να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ένα-ένα τα βήματα και με την προϋπόθεση ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Με μόνο λόγο να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Είναι κατανοητό ότι δεν έχουμε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο και ο λόγος είναι ότι, μετά την κλήρωση, βρεθήκαμε σε έναν όμιλο με μοναδική γνωστή ομάδα την ΠΑΚ. Τις υπόλοιπες ομάδες τις αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά, ύστερα και απο την αποχώρηση του Πρωτέα Λαμίας».