Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Τον κέρδισε ο ιδιωτικός τομέας. Παραιτήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς από Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ο Ευρυτάνας πολιτικός Νίκος Χαρδαλιάς, με καταγωγή από τη Γρανίτσα, πρώην δήμαρχος Βύρωνα και τα τελευταία χρόνια Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη, παραιτήθηκε με ένα λιτό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο ίντερνετ.

xardalias-bakogiannis1

“Για τα επόμενα 5 χρόνια, ως ο νέος Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης για την Ευρώπη της McQuilling Partners Inc, της 5ης μεγαλύτερης πολυεθνικής παγκοσμίως εταιρείας στον τομέα των Ναυτιλιακών Υπηρεσιών, θα ταξιδεύω με έδρα την Αθήνα και τα γραφεία της McQuilling Hellas Ltd., σε νέες προκλήσεις, με νέους στόχους, νέους συνεργάτες και σίγουρα με καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Αντίο Στερεά Ελλάδα”, εγραψε.

Νωρίτερα είχε γράψει: “Μετά από 30 μήνες στο πλευρό του αγαπημένου μου Κώστα Μπακογιάννη, ολοκληρώνω την συνεργασία μου στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας!” (...) Οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το όμορφο ταξίδι στην καρδιά της Ελλάδας, που πάντα θα κατέχει για το υπόλοιπο της ζωής μου ένα σημαντικότατο μέρος της δικής μου καρδιάς και σκέψης. (...) Αντίο Στερεά Ελλάδα, αντίο Ευρυτανία, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, αντίο αγαπημένη Φωκίδα.".

Ο Κώστας Μπακογιάννης δύο ημέρες μετά έγραψε: “Είναι υπέροχο, στις μάχες που δίνονται καθημερινά για την Στερεά Ελλάδα, να έχεις δίπλα σου πολεμιστές, ανθρώπους με πάθος για την τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως στελέχη που πάντα προσφέρουν με λύσεις και τεχνογνωσία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε δίπλα μου και δίπλα σε ολόκληρη τη Στερεά. Ο Νίκος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης και την γνωρίζει όσο λίγοι στη χώρα μας. Τυχερή η Αττική που θα τον έχει και ακόμη πιο τυχεροί όλοι εμείς που τον είχαμε και θα τον έχουμε στο πλευρό μας στην προσπάθεια να αλλάξει η ζωή μας στη γειτονιά, τον δήμο, την περιφέρεια. Νίκο, σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ξεχωριστή συνεργασία που είχαμε”.