Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Σοκαρισμένη η Λαμία από τον θάνατο γνωστής παιδοψυχιάτρου. Βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της

Σοκαρισμένη είναι εδώ και λίγες ώρες η πόλη της Λαμίας από τον θάνατο της γνωστής Παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, που σήμερα (Τετάρτη 28/12) το πρωί βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας, που δεν είχε ως κίνητρο τη ληστεία.

koumpoura lamia

Σύμφωνα με το lamia fm1, οι αστυνομικοί είναι φειδωλοί στις δηλώσεις του για το τι συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Φοίνικος στη Λαμία, στο διαμέρισμα της παιδοψυχιάτρου. Γίνεται λόγος για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος και τον λαιμό, εντούτοις το υπό ποιες συνθήκες και κυρίως ποιος έβαψε με αίμα τα χέρια του αφαιρώντας τη ζωή από τη 45χρονη επιστήμονα, είναι ερωτήματα που δεν μπορούν να βρουν τόσο πρόωρα απαντήσεις.

Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης, αναφέρει το lamiareport.gr, που προσθέτει πως ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν αναλάβει την υπόθεση και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης  της άγριας δολοφονίας που έχει σοκάρει ολόκληρη τη Λαμία.

(Update) Το Αστυνομικό Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής στη Λαμία 

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεση ανθρωποκτονίας, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, σήμερα (28-12-2016) το πρωί, στην οικία της στη Λαμία.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η θανούσα έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψας – νεκροτομής της σωρού της θανούσας.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.