Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ανδρέας Τσίπρας (ποδοσφαιριστής Καλλιθέας): «Ακούω πολλά λόγω του επωνύμου... Είμαι από το Καρπενήσι»

Ο Ανδρέας Τσίπρας τράβηξε πάνω του τα βλέμματα καθώς ήταν ο δήμιος του Άρη στο ματς με την Καλλιθέα, η οποία κέρδισε τους Θεσσαλονικείς με 2-0 με δύο δικά του τέρματα.

tsiprasan

Αναπόφευκτα όμως ρόλο παίζει το επώνυμό του, καθώς είναι συνεπώνυμος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. «Σε κάθε αγώνα ακούω πολλά» αναφέρει στον Σπορ FM και τονίζει «Εγώ είμαι από Καρπενήσι και ο πρωθυπουργός από την Άρτα». Ο 23χρονος Τσίπρας μίλησε για την ιστορική νίκη επί του ΑΡΗ, Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα όσα… ακούει λόγω του επιθέτου του και εκθείασε τον Τάκη Γκώνια, τονίζοντας «δεν είχαμε δουλέψει έτσι με άλλον προπονητή». 

>> Ενδεικτικά αναφέρουμε πως και οι δύο ομάδες (Καλλιθέα και ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης προετοιμάστηκαν στο Καρπενήσι και οι τεχνικοί τους Γκώνιας και Αναστόπουλος υπήρξαν στο παρελθόν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!).

Αναλυτικά:
- για το γεγονός ότι γίνεται συχνά… καζούρα λόγω του ίδιου επώνυμου με τον πρωθυπουργό: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια, ακούω πάρα πολλά σε κάθε ματς (σ.σ. γελάει). Θυμάμαι ότι πριν δύο χρόνια έπαιζα δεξί χαφ εγώ σε ένα ματς και αριστερό μπακ ένας Σαμαράς και είχαν ακουστεί πολλά σε εκείνο το ματς. Δεν έχουμε καμία συγγένεια, εγώ είμαι από Καρπενήσι και αν δεν κάνω λάθος ο πρωθυπουργός είναι από την Άρτα». 

-για το έργο του Γκώνια και τι άλλαξε ο Κουρμπανάς: «Εντάξει, δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις πολλά (....) Μάθαμε πολλά από τον Γκώνια, αλλά υπήρχε άγχος για το αποτέλεσμα. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου (…) Δεν είχαμε δουλέψει έτσι με άλλον προπονητή είναι η αλήθεια, έκανε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα έκανε και κάτι διαφορετικό…». 

- για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και τους στόχους από εδώ και πέρα: «Μπήκε καλά το νέο έτος. Εννοείται ότι έχουμε προβλήματα και ποια ομάδα της κατηγορίας δεν έχει; Αν εξαιρέσουμε 3-4 τέσσερις ομάδες που είναι καλά, όλοι οι υπόλοιποι “βράζουμε στο ίδιο καζάνι”. Θέλουμε να διακριθούμε σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, διότι η Καλλιθέα είναι ιστορική ομάδα. Μπορεί να μην έχει τα στοιχεία άλλων ομάδων και τον πολύ κόσμο άλλων ομάδων, αλλά είναι ιστορική και έχει παίξει και στην πρώτη κατηγορία».

Ο Ανδρέας Τσίπρας, όπως αναφέραμε με ρεπορτάζ στα evrytanika.gr "έκλεισε" στον Πανιώνιο, κάνοντας μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Διαβάστε στα "Ευρυτανικά Νέα" την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, τις δηλώσεις του Σταύρου Ηλιόπουλου προπονητή που έδωσε το "οκ" της μεταγραφής του Ευρυτάνα μεσοεπιθετικού στην Καλλιθέα.