Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πάτησε κορυφή η Λαμία -Μεγάλο διπλό (2-1) επί του ΟΦΗ

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θέλει άνοδο και το δείχνει με πειστικό τρόπο. Στο πρώτο πολύ μεγάλο παιχνίδι και τεστ δυνάμεων πέτυχε διπλό κορυφής στο Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1. 

lamiaomada

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε το σθένος και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, με αποτέλεσμα εκτός από μια πολύ σημαντική νίκη και να αναγκάσει τον ΟΦΗ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα. Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη για τους Φθιωτούς

 

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προηγήθηκε με το σουτ του Βουό στο 58ο λεπτό, όμως 8 λεπτά μετά (66’) ο Ντουρμισάι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Τεννέ δεν αρκέστηκε στην ισοφάριση και στο 72ο λεπτό, ο Όμο με κεφαλιά σημείωσε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που βρήκε τη Λαμία με ματς περισσότερο από τον Απόλλων Σμύρνης στην κορυφή της Football League.

Συνθέσεις ομάδων

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος (74’ Χίσι), Αντουκόρ, Χαντί (74’ Μάνος), Όγκμποε (46’ Ράντι), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

ΠΑΣ Λαμία (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83’ Φερφελής), Βάντερσον, Βασιλόγιαννης (59’ Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90+1’ Αυγενικού).