Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τέλος από τον Α.Ο. Θήβα ο Μεταξούλης - Στον Αμβρυσσέα έκλεισε ο αξιόλογος επιθετικός

Αποδεσμεύσεων συνέχεια για την Θήβα, καθώς μετά τους Γκίκα και Ελέζι, ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις των «κοκκινόμαυρων». Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο αξιόλογος επιθετικός.

metaksoulis

Ο λόγος για τον Βασίλη Μεταξούλη, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αιόλου στο β' μισό της περσινής περιόδου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όμηρο Νεοχωρίου, Παναιτωλικό και Μεσολόγγι, αν και αγωνίστηκε σε 13 αγώνες με την φανέλα των Βοιωτών, εν τούτοις είναι ελεύθερος πλέον προκειμένου να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Βασίλη Μεταξούλη. Ευχαριστούμε τον Βασίλη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε να έχει υγεία και ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του».

Στον Αμβρυσσέα ο Μεταξούλης
Αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Α.Ο. Θήβα, ο Βασίλης Μεταξούλης, όπως ενημέρωσε σε επικοινωνία του με τα "Ευρυτανικά Νέα" δέχτηκε πολλές προτάσεις (και από την Ευρυτανία!), όμως επέλεξε τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Η ομάδα που εδρεύει στον ίδιο νομό με την Θήβα είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣΒ.