Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Σοκαριστικό βίντεο από το πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική Αθηνών Λαμίας με 4 νεκρούς, μεταξύ αυτών και ένα 3χρονο παιδί - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική Αθηνών - Λαμίας, όπου ένας πατέρας είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται η γυναίκα και το παιδί τους, όταν μια πόρσε έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

updateΗ μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλύσιδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης και ο συνεπιβάτης του Α.Γ, συνεργάτης της εταιρείας που επέβαιναν στην Πόρσε. Και απο το άλλο αυτοκίνητο, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της, Υ.Π., από την πόλη της Πτολεμαΐδας, είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.


Τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο μάρκας πόρσε βγαίνει από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και ενώ κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα φεύγει εκτός ελέγχου μέσα στον παράδρομο όπου βρίσκεται σταθμευμένο ένα honda civic παρασύροντας στο θάνατο τέσσερις ανθρώπους αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ.sok-4nekroi-troxaio

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Honda Civic, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η 33χρονη γυναίκα και το ηλικίας τριών ετών παιδί.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένας από τους επιβαίνοντες στην πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

ΠΗΓΗ:Με πληροφορίες απο lamiareport.gr, protothema.gr, zougla.gr, ert.gr