Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ανησυχία στη Λαμία από τις επιθέσεις αγνώστου με αιχμηρό αντικείμενο σε ανήλικους μαθητές

Δύο καταγγελίες για επίθεση αγνώστου, πιθανόν με μαχαίρι, σε ανήλικους σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Λαμίας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (13/3), κινητοποίησαν την Αστυνομία και αναστάτωσαν τους κατοίκους, αναφέρει το lamiafm1.gr

lamia-plateia1

Η πρώτη περίπτωση αφορά την καταγγελία 13χρονης για επίθεση που δέχτηκε ενώ βάδιζε προς το σπίτι της στην οδό Λεβαδίτου. Ήταν 8.30 το βράδυ, η κίνηση λιγοστή και χωρίς να καταλάβει κάτι ένιωσε ένα αντικείμενο στην πλάτη της. Πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια όπως κατήγγειλε αργότερα στην Αστυνομία.

Και πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να σπεύσουν στο σημείο για έλεγχο, ήρθε η δεύτερη κατηγορία 17χρονου νεαρού που βάδιζε στην οδό Σαρανταπόρου και δέχτηκε επίθεση με τον ίδιο τρόπο. Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα δυο παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί έκαναν λόγο για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο αλλά δεν μπορούν να πουν αν πρόκειται για μαχαίρι ή κάτι άλλο.

Η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε για τις δυο επιθέσεις κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε αρκετές προσαγωγές ύποπτων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, αφού δεν υπάρχουν περιγραφές για τον άγνωστο άνδρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για άνδρα 40-45 ετών, που πιθανότατα μιλάει σπαστά ελληνικά  και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για άτομο διαταραγμένο ψυχολογικά.