Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Τσιώλης - Κοινή συνέντευξη τύπου με τον Κούγια τις 24 Μαρτίου

Παρά τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λάρισας.
tsiolis

Ο έμπειρος τεχνικός -με καταγωγή από τα Βραγγιανά Ευρυτανίας- αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και ενημέρωσε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος του έκανε νωρίτερα πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και ο προηγούμενος προπονητής είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ μετά από νίκη. Όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης όταν η Λάρισα επικράτησε του Πανιωνίου, έτσι και ο Σάκης Τσιώλης μετά το 1-0 παραμονής κόντρα στον Παναιτωλικό, είχαν την ίδια κατάληξη.

Η διαφορά φιλοσοφίας και του τρόπου σκέψης των δύο ανδρών ήταν ο βασικός λόγος, παρόλο που πολλές διαφορές που προέκυψαν μπήκαν κάτω από το χαλί. Ο λόγος; Ο στόχος της παραμονής και τα πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΛ (Ερασιτέχνης, Πηλαδάκης κτλ).

Ο Τσιώλης μετά το τρίποντο επί του Παναιτωλικού ένιωσε ότι η Λάρισα σχεδόν ακούμπησε την σωτηρία της και αποφάσισε να κάνει την κίνησή του. Να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, αλλά από σεβασμό και αγάπη προς την ομάδα να μην την αφήσει (νωρίτερα) στα κρύα του λουτρού.

Θα παραμείνει έως και την προσεχή Παρασκευή 24/3 στην τεχνική ηγεσία στηρίζοντας τον υπηρεσιακό τεχνικό Βουτυρίτσα και στη συνέχεια την ίδια ημέρα (αύριο Παρασκευή) θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Κούγια.
Πηγές: gazzetta.gr, sports.in.gr, onsports.gr