Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/sport/AIOLOSSXIMATARI

50+1 φωτογραφίες από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας Αίολος - Αναγέννηση Σχηματαρίου 0 - 2

Η Αναγέννηση Σχηματαρίου -με ποιοτικότερες μονάδες στο ρόστερ της έναντι του αντιπάλου της- ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έτσι πήρε την δίκαιη και “καθαρή” πρόκριση στην επόμενη φάση. Μαχητικός και αξιοπρεπής ο Αίολος, έβαλε δύσκολα στους Βοιωτούς και κράτησε “μηδέν” για 70 λεπτά. Το μυαλό των “τζιαλομπλού” στρέφεται στα μπαράζ.

1

Τα γκολ: Στο 70ο λεπτό, ο Ταυταρίδης  με όμορφη κάθετη πάσαρε στον Βυλλιώτη, ο οποίος σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε “ανοίγοντας” το σκορ (0 - 1). Τρία λεπτά μετά, ο Ταμπαθάνης “έσπασε” από αριστερά για τον Γκαράνη, ο οποίος αφού ελευθερώθηκε, έπιασε χαμηλό σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα, αφήνοντας “στήλη άλατος” τον Παπαβασιλείου (0 - 2).

Το 0-1 του Βυλλιώτη
3

Το 0-2 του Γκαράνη
32

2

Τα δοκάρια: Στο 34ο λεπτό, ο Βυλλιώτης πρόλαβε στην έξοδο τον Παπαβασιλείου, έκανε τη λόμπα από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα αφού έσκασε στο έδαφος χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, πριν την απομακρύνει ο Μούργκας.   Στο 55’, ο Γκαράνης πάσαρε κάθετα στον Κολώνια, αυτός σούταρε ο Παπαβασιλείου απέκρουσε τη μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι. 

Το δοκάρι του Βυλλιώτη
4

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ: (70’) Βυλλιώτης, (73’) Γκαράνης. Δοκάρια: (34’) Βυλλιώτης, (55’) Κολώνιας. Διακριθέντες: Αζακάς, Μπόγδανος, Μούργκας (Αίολος) - Γκαράνης, Βυλλιώτης, Ταυταρίδης, Κολώνιας (Αναγέννηση)

Στο… παρασκήνιο

* Το Σχηματάρι θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση (σήμερα 12/4) τον Σκουφά Κομποτίου, που απέκλεισε με 2 - 0 την Α.Ε. Μεσολογγίου. 

* Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο εναγκαλισμός του φορ Ρούσση με τον τεχνικό Πλατή του Σχηματαρίου. Ο προπονητής των Βοιωτών, που έχει καταγωγή από την Πρασιά Ευρυτανίας, αντιμετώπισε τον Αίολο και με την ομάδα της Θήβας για τα μπαράζ ανόδου.

5

* Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Πρόεδροι των δύο Ενώσεων Γιώργος Παπαντζίμας και Κώστας Νίκας και φυσικά παράγοντες των δύο ομάδων.

* Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια των Βοιωτών, μετά τη λήξη του αγώνα, όταν διαπιστώθηκε πως στα αποδυτήρια το νερό ήταν κρύο!!

Συνθέσεις ομάδων

Αίολος (Λάκης Αναστασόπουλος): Παπαβασιλείου, Μπόγδανος, Ράικος (68’ Φούκας), Αζακάς, Μούργκας, Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας, Στύλα (76’ Χρυσικός), Ρούσσης (75’ Ζαραβέλης), Καραχαλίδης, Νικολάου.

Αναγέννηση (Τάκης Πλατής): Κουτρούμπας, Κολώνιας (90’+2’ B. Ανυφαντής), Χρήστου, Λασκαρίδης, Γκαράνης, Ταυταρίδης, Κόκκαλης, Γ. Κίσσας, Βυλλιώτης, Α. Ανυφαντής, Ταμπαθάνης (89’ Α. Κακός).

Διαιτητής: Γιάννης Μπλούνας. Βοηθοί: Γιώργος Λιτοσελίτης - Βασίλης Καλύβας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ 
 {gallery}sport/AIOLOSSXIMATARI:::0:0{/gallery}