Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η “καρδιά” του πόλο χτυπάει στο Καρπενήσι – Τα ζευγάρια και το αναλυτικό πρόγραμμα του Final 4 υδατοσφαίρισης αντρών

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Εθνικός-Βουλιαγμένη είναι τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του κυπέλλου υδατοσφαίρισης, όπως προέκυψαν μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ. 

polo17

Το Final-4 της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί -όπως και πριν δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία- στο Καρπενήσι, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται την Παρασκευή 19 Μαΐου και τον τελικό την επομένη (Σάββατο 20/4).

Το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είχε προκύψει και στα ημιτελικά του 2015, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 16-5 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό σηκώνοντας την κούπα με 19-10 επί του Παναθηναϊκού (στα ημιτελικά 10-6 τον Υδραϊκό).

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, γνωστοποίησε την πρόθεση της Ομοσπονδίας να καταστήσει από την επόμενη σεζόν υποχρεωτική τη συμμετοχή στο κύπελλο για τις ομάδες της Α1, χαρακτηρίζοντας “ανεπίτρεπτο” το γεγονός ότι φέτος τέσσερις (4) ομάδες της κατηγορίας (Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιος και Καλαμάκι) δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός, αποκάλυψε ότι υπάρχει σκέψη να γίνει του χρόνου κύπελλο και στις γυναίκες, χωρίς όμως να έχει ληφθεί απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Μαΐου

(18:00) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

(20:00) Εθνικός-Βουλιαγμένη

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 Μαΐου

(18:00) ΤΕΛΙΚΟΣ

Πηγή: tovima.gr