Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ένας... δράκος στο Καρπενήσι - Με την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη οι τελικοί του Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων

Με επίσημο καλεσμένο τον “δράκο” του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του τρίτου πρωταθλήματος δημοτικών σχολείων το ερχόμενο Σάββατο 29 Απριλίου.

Screenshot 1

Ο “δράκος” του ελληνικού (και ευρωπαϊκού) μπάσκετ θα δώσει το “παρών” στην τελική φάση της τοπικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα

Αντίπαλοι στον μικρό τελικό των αγοριών (ώρα: 17:00) θα τεθούν η Dream Team με τους Golden State Warriors, στον τελικό των κοριτσιών (18:00) οι Black girls με τις Αμαζόνες και στον τελικό των αγοριών (19:30) οι Τρελοί με τους Houston Rockets. Μετά τη λήξη του τελικού των κοριτσιών και πριν την έναρξη του αντίστοιχου των αγοριών, περίπου στις 19:00 θα διεξαχθεί διαγωνισμός βολών και τριπόντων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Π.Α.Κ., οι φετινοί τελικοί θα πραγματοποιηθούν στη “σκιά” μιας τεράστιας απώλειας ενός νέου και σπουδαίου παιδιού της περιοχής, για αυτό και την ημέρα των τελικών θα υπάρχει έξω από το γήπεδο πάγκος, στον οποίο ως εισιτήρια για την εκδήλωση θα πωλούνται βραχιολάκια με ένα μήνυμα που πέρασε σε όλους μας αυτός ο σπουδαίος χαρακτήρας. Η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στο ποσό των τριών (3) ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο φίλων παιδιών, με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Ένας… δράκος στο Καρπενήσι

Μια μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, πρότυπο αθλητή και γενικά ανθρώπου του μπάσκετ για τις νεαρές ηλικίες θα δώσει το “παρών” στους φετινούς τελικούς του τρίτου Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων Ευρυτανίας: ο πρώην διεθνής αθλητής και προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με αμέτρητες κατακτήσεις τροπαίων και διακρίσεις σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.), στον οποίο μέλη είναι και οι προπονητές της Πανευρυτανικής Ακαδημίας αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους και έτσι το ερχόμενο Σάββατο29 Απριλίου θα παρευρεθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπενησίου, όπου θα γίνει το σύνολο των αγώνων, θα παρακολουθήσεις τις αναμετρήσεις, θα βραβεύσει όλους τους συμμετέχοντες και να φυσικά μοιραστεί με όλους συμβουλές για τους λάτρεις της “πορτοκαλί” θεάς.

Φυσικά, να τονίσουμε πως το σκορ των αναμετρήσεων περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς σκοπός του τουρνουά και παρόμοιων ηλικιακά διοργανώσεων είναι η συμμετοχή σε αυτά, η προβολή της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι” και φυσικά ο  συναγωνισμός και ο υγιής θεμιτός ανταγωνισμός.