Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Έλαμψαν οι μικροί αθλητές του Α. Σ. Τ. Κ. Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - Έξι μετάλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις στο παιδικό πρωτάθλημα TAE KWON - DO

Το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου 2017, ο σύλλογος Α.Σ.Τ.Κ.Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, έλαβε μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα TAE KWON - DO που έγινε στην Αθήνα στο ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια με τη συμμετοχή 14 μικρών αθλητών του.

tae

Το πρωτάθλημα KIM & LIU είναι το μεγαλύτερο και το πιο σπουδαίο αγωνιστικά πρωτάθλημα για τις μικρές ηλικίες παιδιών που γεννήθηκαν από το 2006 έως και το 2010 στην Ελλάδα. Πρόκειται για παιδιά έως 11 ετών. Από αυτό το πρωτάθλημα  αναδεικνύονται  οι αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν μελλοντικά στα Πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα στο TAE KWON-DO.

Η  συνολική συμμετοχή ρεκόρ 1.700 αθλητών από 144 συλλόγους δίνει μεγαλύτερη  αξία στους νικητές των κατηγοριών. Ο τελικός απολογισμός μεταλλίων στο KIM & LIU για τον Ευρυτανικό σύλλογο ήταν ένα χρυσό, δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά: Το χρυσό κέρδισε η Χαρά Πιστιόλη στα 33 κιλά, έγχρωμων ζωνών, τα δύο ασημένια κέρδισαν οι: Ηλίας Τρίκκας στα 33 κιλά και Αγάπη Κακαβιά στα 30 κιλά των μαύρων ζωνών. Και τέλος τα τρία χάλκινα κέρδισαν οι: Μάρθα Κελεσίδη στα 37 κιλά (έγχρωμες ζώνες), Σπύρος Κολοκώτσιος στα 23 κιλά (έγχρωμες ζώνες) και Χαράλαμπος Μπαρμπούτης στα 49 κιλά (μαύρες ζώνες).  

Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου κ. Νίκος Ζαρμακούπης ο οποίος συνεχάρη όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος καθώς και εκείνα που δεν κατάφεραν να διακριθούν, αλλά ωστόσο αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Στους αγώνες παραβρέθηκαν και πολλοί γονείς και συγγενείς των αθλητών.