Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Με αδιάφορο ντέρμπι Αίολος - ΑΠΟΚ πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος - Άτυπη μάχη για την τρίτη θέση μεταξύ Μυρίκη και Ποταμιάς

Ο ΑΠΟΚ από το περασμένο Σάββατο είναι ο πρωταθλητής Ευρυτανίας και στη συγκεκριμένη αγωνιστική το ντέρμπι με τον Αίολο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στον άλλο αγώνα -στη μάχη της τρίτης θέσης- η Μυρίκη υποδέχεται την Ποταμιά.

mpakall1

Αίολος-ΑΠΟΚ: Ο ΑΠΟΚ μετά τη νίκη με 4-1 επί της Μυρίκης σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο στην Ευρυτανία και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα που τον βρίσκει στη Γ’ Εθνική. Στον αντίποδα, ο Αίολος παραδίδει μετά από δύο χρόνια τα σκήπτρα στην Ευρυτανία, όπου θα επιδιώξει να επανέλθει στο θρόνο την επόμενη σεζόν.

Μυρίκη-Ποταμιά: Η Μυρίκη παραδόξως έκανε την πιο…. συμπαθητική της εμφάνιση κόντρα στον ανώτερο ΑΠΟΚ και με αντίπαλο την Ποταμιά θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς ή/ και την πρώτη νίκη στα μπαράζ. Η Ποταμιά ολοκληρώνει πετυχημένη την πρώτη της σεζόν στα πλέι οφ, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή της πριν την έναρξη τους: να είναι ανταγωνιστική!

Οι διαιτητικές τριάδες των αγώνων

27/5 (17:00) Μυρίκη - Ποταμιά (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)
Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος. Βοηθοί: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος - Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


28/5 (17:00) Αίολος - ΑΠΟΚ (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου)
Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Λάμπρος Κολοκώτσιος - Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Βαθμολογία

1. ΑΠΟΚ 18β.

2. Αίολος 14β. 

3. Ποταμιά 3β.

4. Μυρίκη 3β.
* Η Μυρίκη και ο ΑΠΟΚ άρχισαν τα μπαράζ με μπόνους 3 βαθμών, ο Αίολος με 2 και χωρίς βαθμό η Ποταμιά.