Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας δόθηκε σήμερα η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2017

Στα προπύλαια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου και φιλοξενούνται το service park και το Αρχηγείο του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου, η εκκίνηση του Αγώνα. Είκοσι οκτώ πληρώματα που αγωνίζονται στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ πέρασαν τη ράμπα εκκίνησης, πριν τους ακολουθήσουν τα επιπλέον 43 ελληνικά πληρώματα που θα αγωνιστούν για το Πανελλήνιο και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Ράλλυ.

CEREMONIAL START_006
Το «παρών» στην εκδήλωση, πέρα από το πλήθος κόσμου, έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, όπως φυσικά και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανάμεσά τους ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, οι δήμαρχοι των περιοχών από όπου πρόκειται να περάσει ο Αγώνας κ.α.
Με το σύνολο των αγωνιζομένων, έχοντας τις προηγούμενες δύο ημέρες πραγματοποιήσει αναγνωρίσεις, να κάνει λόγο για την πολύ καλή προετοιμασία των ειδικών διαδρομών, πλέον δεν απομένουν παρά μόλις λίγες ώρες για τον πραγματικό αγώνα.
Ειδικότερα, αύριο το πρωί ακριβώς στις 09:00 τα πληρώματα θα ξεκινήσουν από το service park για το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) με συνολικό μήκος 103,06 χιλιόμετρα. Το πράσινο φως στην πρώτη ε.δ., τη SΕΑJETS Γραβιά, θα ανάψει στις 10:08.

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από την τελετή εκκίνησης, ΕΔΩ