Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Καρπενήσι Mountainball 3 on 3 Tournament»: Μπάσκετ στην πλατεία της πόλης του Καρπενήσι, στην καρδιά του καλοκαιριού

Στις 21-22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, μια σπουδαία διοργάνωση: το τουρνουά «Καρπενήσι Mountainball 3on3».

3ON3

Μια σπουδαία διοργάνωση, που φιλοδοξεί να αλλάξει το πώς βλέπουν οι απανταχού μπασκετικοί το καλοκαίρι. Ένα πανελλαδικό 2ήμερο μπασκετικό event, στο οποίο οι νικητές θα διεκδικήσουν τo τρόπαιο στο FINAL 4 - Main event, με τη συμμετοχή στον τελικό επαγγελματιών παιχτών της Basket league.

Στο Καρπενήσι το event

Το τουρνουά αυτό θα διοργανωθεί στο Καρπενήσι, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την προετοιμασία ελληνικών και ξένων αθλητικών συλλόγων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. 

To Mountainball θα γίνει στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και το Σωματείο "Άτλαντας 2008". Τo τουρνουά θα πλαισιώσει ένας μοναδικός διαγωνισμός τριπόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Site του τουρνουά: mountainball.gr, μέσω facebook ή μέσω μηνύματος στα 6936626953 και 6947720550, στέλνοντας όνομα, τηλέφωνο, αριθμό παιχτών, email και όνομα ομάδας.

Χορηγός επικοινωνίας:  Sport24 & τοπικός χορηγός επικοινωνίας: Ευρυτανικά Νέα