Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας αντρών μπάσκετ - Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ο Κώστας Μίσσας

Η μεγάλη είδηση για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει από τις 21 Ιουνίου (αρ. φύλ. 0759-21/6/2017) επιβεβαιώθηκε μια εβδομάδα αργότερα.

ELLADA1

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, όμως ταυτόχρονα είχε συνεχείς επαφές με το ξενοδοχείο Μοντάνα με σκοπό να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου τα "Ευρυτανικά Νέα" μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει είχαν αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ: «Σε συζητήσεις για να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι είναι τουλάχιστον πέντε ακόμα ομάδες και μια από αυτές είναι πολύ μεγάλη (σ.σ. σε εμβέλεια), τις οποίες θα αναφέρουμε αν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση».

Έτσι, μετά την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, ήρθε και η ανακοίνωση της προετοιμασίας. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα αφιχθεί στο Καρπενήσι, όπου θα προετοιμαστεί έως την 1η Αυγούστου, εν όψει Eurobasket. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες: τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, την Τουρκία και το Ισραήλ από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου.