Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Στο Καρπενήσι αφίχθη ο Παναιτωλικός - Προετοιμασία 12 ημερών για τα "καναρίνια", έως τις 22 Ιουλίου [φωτορεπορτάζ από την άφιξη]

Η ομάδα του Παναιτωλικού έφτασε στο Καρπενήσι περίπου στις 12.30 το μεσημέρι προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν.

1

Ο Παναιτωλικός, που διαμένει στο ξενοδοχείο Μοντάνα, θα προπονείται στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και η πρώτη προπόνηση θα γίνει σήμερα (10/7) στις 5.00μμ. Την αποστολή στην ευρυτανική πρωτεύουσα απάρτιζαν οι: Βασιλούδης, Κουσιάδης, Γιαννιώτης, Νταλακούρας, Γκασούκας, Μάλης, Βακράκος, Selemani, Paulo, Clesio, Έννεα, Πάρρας, Μαρινάκης, Σταματόπουλος, Diaz,Μπεχαράνο, Μπράβο, Mazurek, Κυριακίδης, Τσοκάνης, Rodrigues,Rocha, Μύγας, Χαντάκιας, Farley,Lopes, Markovski, Τζενάμο.

Γενικός διευθυντής είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας και πολλά χρόνια Μάκης Μπελεβώνης. Προπονητής του Παναιτωλικού είναι ο Μάκης Χάβος, ενώ το τεχνικό τιμ στο Καρπενήσι συμπληρώνουν οι: Μιχαηλίδης (βοηθός προπονητή), Νικολαΐδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Μπαρμπάκης-Παππάς (φροντιστές), Ιωάννου-Ρούσσης (φυσικοθεραπευτές), Τσάτσος (γυμναστής).

Υπεύθυνος ασφαλείας είναι ο Μπαρμπαγιάννης και Γενικός Αρχηγός ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Παναιτωλικού, Ατρομήτου, Παναχαϊκής, Καλλιθέας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτας και Βέροιας.

Μία ώρα μετά τον Παναιτωλικό έφτασε στο ξενοδοχείο Μοντάνα και η Λαμία και πολλοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και παράγοντες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά.

* Ο Παναιτωλικός θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις στο Καρπενήσι: με τον Αίολο στις 16 Ιουλίου και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 20/7

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

17

14

15

19

18

20

22

21