Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Προετοιμασία στο Καρπενήσι και για την Σουπερλιγκάτη ομάδα της Λαμίας - Φωτορεπορτάζ από την άφιξη στην ευρυτανική πρωτεύουσα

Περίπου στις 13:30 αφίχθη στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Μοντάνα, όπου θα διαμένει ο ΠΑΣ Λαμία, που φέτος θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

1

Η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που παρέμεινε στον πάγκο της θα γίνει σήμερα (10/7) στις 5.00μμ. στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. 
Την αποστολή στην ευρυτανική πρωτεύουσα απάρτιζαν οι: Ανασταδιάδης, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Παντελιάδης, Όμο, Μπουλούλης, Blazic, Καραγιάννης, Wanderson, Acosta, Podlogar, Φράγκος, Πατσαρούχας, Vouho, Τσούκαλος, Τσέλιος, Πίτκας, Μανιάς, Παπαδόπουλος, Βορύλας.

Προπονητής είναι ο Μπάμπης Τεννές, τον οποίο πλαισιώνουν οι Γ. Κόλτσης (Βοηθός), Σ. Παντελίδης (γυμναστής), Γ. Αδάμ (γυμναστής αποκ/σης), Γ. Μουντάκης (προπονητής τερματοφυλάκων). Φυσικοθεραπευτές οι: Μπενάτος-Γεραγίδης, φροντιστής ο Βλάχος και οδηγός ο Δρόσος. Εντός της εβδομάδας αναμένεται στο Καρπενήσι ο Γενικός αρχηγός Γιάννης Συρογιάννης.

Η Λαμία έφτασε στο Καρπενήσι μία ώρα μετά τον Παναιτωλικό και πολλοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και παράγοντες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά.

Η Λαμία θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, το οποίο είναι κόντρα στον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

2


3

24

4

5

6

7

8

9


10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

23

21

22