Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Α.Σ. Αίολος - Νέος προπονητής των Κυπελλούχος Ευρυτανίας ο Δημήτρης Τσιγαρίδας

Η ομάδα του Αιόλου με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα.

tsigaridas

Ο πολύπειρος τεχνικός αντικαθιστά στον πάγκο τον Λάκη Αναστασόπουλο και φυσικά στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 46χρονος προέρχεται από μια επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα της Ποταμιάς με κυριότερη την κατάκτηση του κυπέλλου (2-1 τα Άγραφα) και το διπλό επί της Χάλκειας (1-0) για το κύπελλο Ερασιτεχνών), ενώ έχει δείξει έργο και στις Μικτές ομάδες.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου, η ομάδα αφήνει πίσω τα άσχημα συμβάντα του παρελθόντος και πορεύεται με τον κ. Τσιγαρίδα "ώστε η ομάδα του Αίολου να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στο πρωτάθλημα της Ευρυτανίας αλλά και να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε τομέα του οργανισμού της."

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Α.Σ. Αίολος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Τις δύο πλευρές τις συνδέουν καλές και κακές στιγμές. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας διετέλεσε παίκτης της ομάδας του Αίολου για τέσσερα χρόνια στην αρχή της ποδοσφαιρικής του πορείας. Κατά την περίοδο που ο κ. Τσιγαρίδας ήταν προπονητής της Ποταμιάς συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει. 

Η διοίκηση της ομάδας ουδέποτε ήταν υπέρ τέτοιων γεγονότων  και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα με την πρόταση της στον κ. Τσιγαρίδα  να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Οι δύο πλευρές αφήνουν πίσω ό,τι άσχημο συνέβη και θα προσπαθήσουν από κοινού ώστε η ομάδα του Αίολου να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στο πρωτάθλημα της Ευρυτανίας αλλά και να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε τομέα του οργανισμού της.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αιόλου. Στο εξής θα προχωρήσουμε μαζί και ελπίζουμε από κοινού να πετύχουμε τους στόχους που  αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της ομάδας μας».