Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Πόσο κόστισε το τουρνουά μπάσκετ «Καρπενήσι Mountain 3on3», που διεξήχθη το διήμερο 21-22 Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης

Το τουρνουά «Καρπενήσι Mountain 3on3» διοργανώθηκε το διήμερο 21-22 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου κυρίως, αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή του παλιού ΚΤΕΛ και νυν πάρκινγκ.

3on3-basketball

Η διοργάνωση που διεξήχθη για πρώτη φορά στην ευρυτανική πρωτεύουσα, υπό την αιγίδα της FIBA, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ δηλώθηκαν συνολικά 34 ομάδες.

Στην κατηγορία κάτω των 18 συστάθηκαν δύο όμιλοι, ένας των τεσσάρων ομάδων και ένας των τριών, ενώ στην κατηγορία ενηλίκων δημιουργήθηκαν επτά ομίλων εκ των οποίων οι έξι έχουν τέσσερις ομάδες και ένας τρεις. Τα "Ευρυτανικά Νέα" έδωσαν το "παρών" και τις δύο μέρες του τουρνουά, καλύπτοντας τόσο τις αναμετρήσεις, όσο και τον διαγωνισμό τριπόντων

Πόσο κόστισε η διοργάνωση

Πόσο όμως κόστισε η διοργάνωση στην τοπική αυτοδιοίκηση; Το 3on3 είχε προυπολογισμό συνολικά 7.000 ευρώ, ποσό που δαπανήθηκε από την δημοτική αρχή και την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Πιο αναλυτικά, η Π.Ε. Ευρυτανίας ενέκρινε το ποσό έως 5.000 ευρώ, δαπάνη που κάλυψε τη μεταφορά και εγκατάσταση του αθλητικού υλικού (φώτα, κερκίδες, ήχος, μεταφορικά και FIBA) και ο Δήμος Καρπενησίου διέθεσε το ποσό έως 2.000,00 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη την Παρασκευή 23/6 σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Το ποσό έως 2.000 ευρώ διατέθηκε για τη διαμονή διαιτητών και αθλητών σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα που έλαβε μέρος στο τουρνουά κατέβαλε το ποσό των 15 ευρώ.